רז מלמד בהרצאה מרתקת The Power of Concept

סטודיו 6B מביא את טובי המרצים עד אליכם

צילום: עמית גרון

צילום: עמית גרון

רז מלמד בהרצאה מרתקת The Power of Concept

סטודיו 6B מביא את טובי המרצים עד אליכם

ההרשמה בעיצומה

יום שלישי | 07.07 | 19:00 עד 20:30 | אחד העם 39, ת"א

אדריכל רז מלמד, יציג תצוגת תכלית של עבודות, ויסביר על השראות, והתהליך בו הן הופכות מקונספט רעיוני,
לשפה צורנית, סידור חלל, ועיצוב, בתכנון מגורים, בבתים פרטיים ובדירות.

הכניסה ללא עלות | מותנה בהרשמה מראש

    צילום: עמית גרון

    מקונספט רעיוני לשלב הביצוע - הצצה לתהליך העבודה של אדריכל רז מלמד

    ההרשמה בעיצומה

    יום שלישי | 07.07 | 19:00 עד 20:30 | אחד העם 39, ת"א

    מקונספט רעיוני לשלב הביצוע - הצצה לתהליך העבודה של אדריכל רז מלמד

    הצטרפו להרצאה מרתקת שתפתח עבורכם עולם רעיונות חדש, חכם ושופע ותעשיר את עולמכם המקצועי והאישי.

    איך מפצחים קונספט עיצובי?

    תהליך בחירת הקונספט מהווה בסיס בעת תכנון מבנה, מגדיר את התפקיד והמשמעות שלו. כבר בתחילת התהליך, הקונספט הרעיוני הוא זה שמעניק למבנה את האופי, הייחודיות, והערך המוסף שלו. כל זה נעשה יחד עם איסוף מידע ונתונים – תנאי השטח, דרישות הלקוח, ומטרות הפרויקט. לאחר איסוף המידע, מתחילים לפתח רעיונות ראשוניים המתייחסים לפונקציונליות, חומרים או צורה.

    תהליך בחירת הקונספט מהווה בסיס בעת תכנון מבנה, מגדיר את התפקיד והמשמעות שלו. כבר בתחילת התהליך, הקונספט הרעיוני הוא זה שמעניק למבנה את האופי, הייחודיות, והערך המוסף שלו.

    כל זה נעשה יחד עם איסוף מידע ונתונים – תנאי השטח, דרישות הלקוח, ומטרות הפרויקט. לאחר איסוף המידע, מתחילים לפתח רעיונות ראשוניים המתייחסים לפונקציונליות, חומרים או צורה.

    איך רעיונות מופשטים הופכים לחללים מעוצבים?
    כיצד מקורות השראה משפיעים על חלוקת חלל?

    איך רעיונות מופשטים הופכים לחללים מעוצבים? | כיצד מקורות השראה משפיעים על חלוקת חלל?

    צילום: עמית גרון

    אדריכל רז מלמד

    רז מרצה במחלקה לעיצוב פנים ב 6B  ובעל משרד עצמאי. אחד האדריכלים הבולטים והחשובים בארץ. במהלך הקריירה עבד והוביל פרוייקטים גדולים במשרד האדריכלים פיצו קדם.

    בכל זמן נתון, הוא עובד על תכנון ועיצוב של כמה וכמה בתים במקביל או כאלו שנבנים מאפס. פרויקטים רבים של מלמד מפורסמים בארץ ובחו”ל. הסגנון העיצובי של רז מודרני, מינימאליסטי, נקי ומשלב הומור. תלוי מהיכן הגיעה ההשראה ומה הרעיון שהוא רוצה להמחיש בפרויקט.

    07.07 | יום שלישי | 19:00-20:30 | אחד העם 39, ת"א

    הכניסה ללא עלות | מותנה בהרשמה מראש