משרד האדריכלים של סטודיו 6B סיים לאחרונה תכנון ובניית בית בשטח של כ-250 מ"ר בנוי. 

הבית נבנה במגרש המהווה מעין "קצה" של השכונה כולה, כאשר לאחריו, מרחבים פתוחים.  דרישות הדיירים היו לקבל כמה שיותר פרטיות. דרישה נוספת הייתה שהבריכה והחצר יהוו רקע להתנהלות הבית. לכן הוחלט לבנות את הבית בצורת האות "ר" סביב הבריכה, כאשר החלק שעוטף את הבריכה ופונה החוצה למרחבים הפתוחים שקוף לחלוטין ומהצד השני, החלק החיצוני שפונה לשכונה  – אטום. עיצוב הפנים מאפיין את טעמם של בעלי הבית: פונקציונליות, קווים נקיים ללא קישוטים מיותרים, ויצירת שני מוקדים בעלי חלל כפול: האחד,  גרם מדרגות לינארי פתוח לשמיים (סקיילייט) המקביל לקיר הכניסה לבית. השני, מסגרת ריבועית המייצרת גלריה היקפית בקומה השניה ומגדירה את חלל הכניסה בקומת הקרקע. המבטים שיוצרים שני המוקדים קושרים את כל חלקיו הגאומטריים המובחנים של הבית לכדי מבנה אחד.

צילום:  גדעון לוין – 181 מעלות