נראה שלאחרונה אי אפשר למצוא בר שמכבד עצמו ללא שולחנות ארוכים עשויים עץ. מפה לשם בעלי הברים כבר מצאו לרהיט הפופולארי שם: "בוצ'ר", השם אגב מגיע בכלל מפלטת עץ גושני כמשטח עבודה (וגם היא הגיע ממשטח העבודה של הקצב- הבוצ'ר). השולחנות האלה לא רחוקים ממשטחי עבודה, האמת היא שאנחנו ממש לא הראשונים שמשתמשים בהם לשתיית אלכוהול. שולחנות העץ הכבד הגיעו אלינו מתרבות שתיית הבירה האירופאית. גרמניה למשל מלאה בשולחנות "בוצ'רים", בעיקר בפסטיבלי בירה, והם עוצבו בצורה נוחה להושיב חבורות גדולות כך שניתן יהיה להניח עליהם בדיוק 2

כוסות בירה גדולות מכל צד. השימוש בעץ, מעבר להיותו נפוץ במדינות צפון אירופה, הוא קשיחותה של פלטת העץ הגושני כך שגם הגרמני הבריון בחבורה יוכל להטיח את ספל הבירה שלו בלי לפגוע בשולחן. בתקופות של אירועים ופסטיבלים תוכלו לראות שולחנות אלה בשורות ארוכות תחת אוהלים ניידים. העיצוב נראה כמו פס ייצור של בירה וגברים עם כרס. אצלנו הבוצ'רים נתפסו בהתחלה בתור רהיט אסטתי, אך סיבוב מהיר על דיזינגוף מוכיח את ייעילות העיצוב שלהם, בכך שמצליחים להושיב כמות אנשים בנוחות ולייצר אינטרקציה מדהימה בין אנשים שמעולם לא הכירו אך יושבים צמוד ונאלצים לחלוק פיסת בוצ'ר קטנה.

צינה בר בדיזינגוף מאת: רענן שטרן