דלג אל התוכן
פרוייקט המנטורינג שלנו מגיע לליבה הפועם של העיר והפעם מדובר בדירת 104 מ"ר בשדרות ח"ן בתל אביב. הדירה הייתה מחולקת לחללים קטנים וסגורים והשדרה היפה והמוצלת, הנוגעת במרפסת, כמעט ולא הורגשה בה.  
האתגר כלל חלוקה מחודשת שתענה על צרכי הלקוחות – הפיכת הדירה למרווחת, מוארת, הרמונית ופתוחה לשדרה, הוספת חדר שינה אחד ופינת עבודה.
 

צילום: גדעון לוין

במסגרת השיפוץ מוקם החלל הציבורי בחלק הפונה אל השדרה והגישה למרפסת נפתחה לכל אורכה בעזרת חלונות גדולים- מה שאיפשר הכנסת אור טבעי ואת צמרות העצים פנימה לסלון.
 

צילום: גדעון לוין

בנוסף, המטבח המקורי, שהיה דחוק בצד הבית, הועתק לאזור החלל המרכזי, וכך נוצר מטבח גדול ומאוורר עם אי ופינת אוכל צמודה לאירוח מושלם.

צילום: גדעון לוין

צילום: גדעון לוין

שבירת כל הקירות הפנימיים של הדירה ותכנון מחדש חשפו במהלך השיפוץ חלק מקורות הבטון בתקרה אותם החליטה המעצבת לשמר במראה הטבעי. לריצוף החלל הציבורי נבחר בטון מוחלק המתחלף לפרקט אלון טבעי וחם בחדרי השינה.

צילום: גדעון לוין

אז איך אתן מסכמות את החוויה?  כרמית ואופירה: היה לי התענוג לעבוד עם לקוחות שהם אוהבי עיצוב ובעלי טעם טוב אשר הגיעו למפגש עם הצוות המקצועי מוכנים, ידעו לומר מה הם רוצים ואיפשרו דיאלוג מהנה, מקצועי ופורההפרוייקט היה מעשיר והעניק לי כלים רבים להמשך.
 

צילום: גדעון לוין

צילום: גדעון לוין

 
תכנון ועיצוב:  כרמית מנצור-ברונסקי ואופירה אלחרל, בליווי אדר' מיקי בן-גן במסגרת תוכנית המנטורינג
צילום: : Architecture Photography -181 – Gidon Levin 
 
רוצים לשמוע עוד?
מלאו פרטים ונחזור בהקדם
אישור קבל מידע פרסומי