צילומי פורים בבני ברק | עם עפר גדנקן

03.03 | 10:00-13:00 | בני ברק

על הסדנה

בסדנא נתהלך ברחובות של בני ברק ונתנסה בצילומי רחוב ופורטרטים.

  • נראה ילדים מחופשים ברחובות בתחפושות מיוחדות (בבני-ברק אין פאוור ריינג’רס או ספיידרמן) חלקן הגדול בעבודת יד של הורים מוכשרים.
  • נשמח עם הת”תים (הבחורים של תלמודי התורה) המסתובבים ברכבים הממותגים רוקדים שרים ומתרימים כסף עבור הישיבה.
  • נראה משפחות עם משלוחי מנות גדולים צועדות במהירות בדרכן לסעודות הפורים ובחלונות הפתוחים בדירות אשר מכל אחת מהן בוקעת השמחה ובעיקר נחווה את פורים מנקודת המבט של הבני-ברקים. 

במהלך הסדנה נתארח בבית של משפחה סביב שולחן ערוך עם קיגעל וטשולנט וסלטים ברמת טעימות, עם אווירה פורימית של ריקודים.

ציוד נדרש

מצלמה עם שליטה ידנית, עדשה המתאימה לצילום רחוב ופורטרטים. יש לבוא מחופשים (מספיק גם כובע מצחיק). 

שליטה ידנית במצלמה ובמשולש החשיפה (צמצם, תריס ISO ומד אור)

  • נא לא לבוא בלבוש קצר ו/או חשוף. אם לא בטוחים אפשר להתייעץ עם עפר.
  • נפגשים ברחוב יונה שפינדל 1 גבעת שמואל (משם אחרי הדרכה קצרה נחצה את גשר הולכי הרגל לתוך בני-ברק)
  • הסדנא כרוכה בהליכה רבה.

על המדריך

עפר גדנקן

האהבה לצילום ליוותה אותו מגיל 10, אך רק כשהגיע לגיל 30 הגשים את חלומו ולמד צילום ב’גליץ’. מאז, הוא יצא למסע צילומי שנמשך עד היום.

כיום עפר הוא מדריך בכיר ב’גליץ’ בקורסי יסודות ובקורסים מתקדמים כשהוא נהנה ללוות דור חדש של צלמים בתחילת דרכם.

עפר מתמחה בצילום אנשים, תרבויות ותנועה ועבודותיו מתאפיינות בשילוב בין פוזיציה לקומפוזיציה באיזון חזותי שמושך את העין ומעורר תגובה רגשית.